joi, 16 decembrie 2010

Am jucat ca niciodată, am pierdut ca-ntotdeauna...

Recunosc, cea mai mare durere a mea este faptul că ţin cu Steaua.....întotdeauna a fost dureros (excepţie 1986), pentru că au ăştia un stil de abordare a meciurilor de-ţi vine să te urci pe pereţi. Thriller sau horror cum vreţi voi, însă meciul de aseară trebuia, dacă nu câştigat, încheiat la egalitate şi asta foarte uşor. Încă de la început am spus că Napoli este favorită certă la câştigarea trofeului şi îmi menţin această opinie trecând peste faptul că în meciurile cu noi au jucat slab spre foarte slab. La Bucureşti trebuia să-i batem fluierând, însă Kapetanos prin gestul său ne-a spulberat orice speranţă, iar aseară parcă am întâlnit o echipă care era destul de supărată pe faptul că avea posibilitatea de a se califica mai departe, ştiind faptul că pentru ei nu contează decât campionatul şi Champions League. Oricum, nu poţi merge pe San Paolo să joci la rezultat cu 50 000 de oameni în tribună care fac ca toate visele. Bă frate, iei bătaie cu 3-0, nu se supără absolut nimeni, dar să se vadă că încerci să joci ceva ; am avut şi noi 2 ocazii, măcar una trebuia fructificată, însă Surdu are un stil total haotic de joc (e foarte muncitor, nu zic) , Ricardo nu ştie sa tragă cu piciorul drept, Stancu e inexistent în deplasare, Gardoş s-a accidentat, Angelov nu poate decât 50 -60 de minute, Szekely e tot timpul nervos şi Tătăruşanu n-a prea avut chef. Cam asta e Steaua de azi, lot avem, însă până facem o echipă mai durează ceva.
Un sfat gratuit pentru cei care nu s-au hotărât incă ce echipă să susţină.....dacă nu vreţi să albiţi devreme sau să aveţi probleme cu inima.....optaţi pentru o echipă care nu emite pretenţii şi care nu vă face să va smulgeţi părul din cap. 

Sus

2 comentarii:

  1. da cati ani aveai tu in 86 de iti aduci aminte cu atata placere ? :))

    hai succes cu blogul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveam 4 ani, insa l-am auzit pe taica-meu urland asa de tare incat m-a marcat pe viata, crede-ma.Din momentul ala am realizat, in mintea mea de copil, ce inseamna echipa asta.

    RăspundețiȘtergere