vineri, 14 ianuarie 2011

Avem si noi Messi

13 Ianuarie 2011 a fost o zi cu noroc pentru CRISTINA NEAGU, care a fost aleasă cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2010. A fost un an perfect pentru jucătoarea Oltchimului, golgeter la Campionatul European cu 53 de goluri, cea mai bună pasatoare cu 34 de pase decisive, a fost aleasă în echipa ideală a turneului, medalie de bronz cu echipa. A reuşit să devanseze jucătoare ca Bojana Popovic, Katrine Lunde-Haraldsen,Grit Jurack ,Liudmila Postnova. În momentul în care a fost anunţată, Cristina a avut o reacţie evidentă de bucurie, păstrând şi o doză de realism: "Uau, am cîştigat?" ..."Nu pot decît să promit că nu mă voi schimba, că rămîn cu picioarele pe pămînt şi că voi da întotdeauna totul pentru echipa la care joc."
    FELICITĂRI CRISTINA NEAGU !!! 

4 comentarii:

  1. Felicitari Cristina!!! Felicitari handbalului romanesc care ne mai scoate din "mocirla"...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Respect Cristina Neagu! La 22 de ani sa ai aceasta viziune de joc si putere de a-ti lua responsabilitatea in punctele critice ale meciului! Este incredibil!
    Respect Cristina Neagu si felicitarile noastre, romanilor pe care i-ai facut mandri!!

    RăspundețiȘtergere
  3. In 2009, a fost aleasă cea mai bună tânără jucatoare. Acum, chiar dacă e tot tânără, e cea mai bună jucatoare din lume si atât. Urmează invitatii la Cotroceni, hăhăieli şi poze cu toţi handicapaţii de pe acolo , fără ca ei să aibă vreun merit în ascensiunea Cristinei. Măcar o sală ca lumea să le facă la Vâlcea....că de aplauze şi decoraţii sunt sătule fetele.

    RăspundețiȘtergere