sâmbătă, 22 ianuarie 2011

ICCJ spune nu...Guvernul spune da.

                   " Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis că tăierea pensiilor militarilor este ilegală. Magistraţii susţin că suspendarea hotărârii de Guvern prin care s-a decis recalcularea acestor venituri se aplică pentru toţi militarii, poliţiştii, jandarmii şi toate celelalte categorii de funcţionari publici cu statut special în rezervă." 
                    "Guvernul consideră că instituţiile din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională pot continua recalcularea pensiilor, bazându-se pe o serie de interpretări ale deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pe această temă." - Jurnalul National.
                  Aşadar, ăştia săvârşersc o faptă penală , nerespectând  o decizie luată în instanţă şi nimeni nu are nimic de obiectat ,la nivel decizional desigur. Sper din toată inima să apuc ziua când o să-i văd pe ticăloşii ăştia tăvălindu-se în chinuri groaznice, strigând după ajutor şi să nu-i bage nimeni în seamă. Aş vrea să-i văd pe toţi aruncaţi într-o groapă, implorând milă, urlând de durere, i-aş lăsa să moară de foame şi de frig, m-aş pişa pe ei de trei ori pe zi şi după aia le-aş da foc...ba nu, pe Udrea aş împăia-o şi i-aş băga un Jimmy Choo în cur şi un Louis Vuitton pe gât, pe Băsescu l-aş conecta la o ţeavă de whiskey, cu robinetul deschis permanent, pe Boc l-aş toca mărunt cu o foaie de hârtie să vadă cum e să mori în chinuri şi să priceapă că nu tot românul îşi poate cumpăra un iPad, pe EBA aş lasa-o fără nici un ban, că aia moare singură in maxim 2 zile, pe reevaluatul Oprea l-aş trimite în Afganistan pe un teren minat, pentru că întotdeauna mi-am dorit să văd cât de sus poate ajunge, iar pe Funeriu l-aş bate vreo 2 zile încontinuu să văd cam cât îi rezistă zâmbetul ăla nenorocit pe faţa aia de 11 clase. Cam asta gândesc eu în momentul de faţă, mai încolo nu ştiu ce o să-mi treacă prin cap....un glonţ, eventual.  

2 comentarii:

  1. ... Iar eu as sta sa fac poze la tot ce le faci tu :P... Ar fi superb!
    Legat de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca. Pai nu-i nici prima si cred k nici ultima. Au inceput in forta, nerespectand O LEGE (cresterea salariilor profesorilor cu 50%) publicata chiar in Monitorul Oficial.
    Apoi aceiasi profesori au dat statul un judecata dupa taierea de 25% (si a fost o taiere de mult mai mult decat atat ! ) si , surpriza, au casigat!
    S-a intamplat ceva? Nu! Tatal meu, profesor, lua anul trecut pe vremea asta aproap 30 milioane (dupa 30 de ani in invatamant)... acum ia.. 14.
    Are castig in instanta fata de stat... asa SI?
    Ii doare pe astia fix in cur. Macar de i-ar durea si acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca si-a dat seama si carciumaru' ca e prea nasol sa mai treaca si de data asta peste o hotarare judecatoreasca. A inceput sa bata in retragere.

    RăspundețiȘtergere