duminică, 2 ianuarie 2011

Mai presus de fotbalişti şi bombe sexy !

"Ingrid Alexandra Radu este singură jucătoare româncă de tenis de la junioare care a fost invitată să joace la Australian Open, dar situaţia financiară nu îi permite acesteia să se prezinte.
 Federaţia spune că nu o poate ajuta şi nu îi poate oferi suma de 5.000 de euro pentru se deplasa acolo. "Am încercat să obţin aceşti bani de la Federaţie, dar ni s-a zis că nu ne pot ajuta", a spus antrenorul Alexandrei.  Nici părinţii nu o pot ajuta pe fata lor, salariile pe care le primesc fiind departe de ceea ce îşi pot permite cei doi.
Alexandra are timp să facă rost de aceşti bani pînă vineri cînd ar urma să plece spre Australia." www.gsp.ro
Nu-i nimic, bine ca ridicam sali de sport prin sate cu 15 copii.De fapt stai, ca sportul e subordonat Ministerului Educatiei, adica lui Funeriu, alt distrugator de mituri. La talentul pe care-l are, o sa ajunga o jucatoare de top, daca reuseste sa paraseasca distrugatorul de talente - statul roman. Apoi, toti betivii si piticii porno din politica o sa-si faca poze cu ea si o sa-i ofere decoratii. Deci, draga Alexandra, daca esti nascuta in Romania si ai talent, atunci esti...hopeless, asa se intampla cu toate valorile pe care tara inca le mai produce. Sper din tot sufletul sa gasesti pe cineva care sa-ti ofere banii necesari deplasarii.

UPDATE: Fundatia Mereu Aproape  a ajutat-o pe Alexandra sa-si vada visul implinit, oferindu-i suma necesara sa mearga la Australian Open, unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume. Sincere felicitari!

Sus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu