sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Nu organizăm... măcar urmărim???

La Bell Center în Montreal, pe data de 19 Martie 2011, Lucian Bute îşi pune centura în joc pentru a şaptea oară, în faţa lui Brian Magee, un irlandez in virsta de 35 de ani, care a disputat 38 de partide ca profesionist, câştigând 34 (24 prin KO), pierzând trei şi o partidă terminată la egalitate. Pentru Magee, acest meci este deosebit de important, deoarece în cazul unei victorii ar boxa cu cîştigătorul turneului Super Six. Este un meci foarte greu pentru Lucian, pentru că irlandezul este conştient de faptul ca această partidă este una din ultimele lui şanse la profesionişti.
Deputatul Dan Radu Zătreanu a trimis ieri o scrisoare deschisă directorului general al TVR, Andi Lăzescu, în care îi cere acestuia să facă toate demersurile pentru transmiterea meciului de box dintre Lucian Bute şi Brian Magee: "Vreau să cred că de această dată conducerea televiziunii nu va mai invoca argumente financiare. Preţul pentru drepturile de transmisie e ridicol de mic. Dacă ratează şi acest mare eveniment sportiv de interes naţional, conducerea SRTv are o mare problemă de credibilitate. Românii merită să-l vadă pe Bute". 
Chiar dacă preţul de transmisie este ridicol de mic, aş putea să fac pariu că nu o să vedem nici un meci,  deoarece, conducerea televiziunii publice cu limba catifelată sigur o să găsească vreun motiv de căcat să nu transmită partida şi o să difuzeze o emisiune în care Băsescu o să fie lins în cur din toate părţile...că deh...e mai important curul cârciumarului decât sextuplul campion mondial la box în versiunea IBF, care pe deasupra...e român.

 

Sus

2 comentarii:

  1. Noroc cu Internetul.!.Nici aici, la Montreal nu am putut urmări meciul la TV gratis.Ar fi trebuit sa plătim în jur de vreo 60$(bineînțeles mult mai ieftin decît dacă am fi vrut sa mergem chiar la Centre Bell!) ca sa-l putem urmări din fotoliul de acasă...asa ca tot net-ul a fost soluția! Deci, dacă va treziți devreme...și aveți răbdare sa navigați pana găsiți site-ul potrivit, s-ar putea sa vedeți meciul live!

    RăspundețiȘtergere
  2. O fărâmă de speranţă tot mai avem. Dacă nu, bineînţeles că-l vom vedea pe net...ca întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere