joi, 24 februarie 2011

Cum devin un manelist de succes?




















Pentru că sunt tot mai mulţi copilaşi care işi doresc din tot sufletul sa ajungă Guţă sau Salam când vor fi mari, m-am decis să le fac viaţa mai uşoară postând paşii necesari unei cariere de succes:
Pasul 1 - trebuie ales un nume care să te facă să tremuri, aici având două variante: prima e puţin mai complicată deoarece numele trebuie să fie unul de mare "jmecher" - Magnificu', Inimaginabilu', Extraordinaru', Fermecătoru' etc. A doua variantă e foarte simplă, pentru că trebuie ataşată doar localitatea de provenienţă: Divinul de la Băicoi, de la Crihalma, de la Nocrich etc etc.
Pasul 2 - obligatoriu trebuie să porţi bijuterii care să depăşească jumătate din greutatea corpului, de preferat Iisus în mărime naturală agăţat de gât, musai din aur.
Pasul 3 - neapărat trebuie să ai în posesie cel puţin o limuzină, un palat cu minim 7 turnuri, o pirandă şi 5-6 puradei.
Pasul 4 - vestimentaţia cât mai stralucitoare, firma trebuind afişată pe 95% din suprafaţa materialului, de preferat D&G, Armani, Versace.
Pasul 5 - gramatica şi vocabularul trebuie să fie limitate, cuvintele obligatorii fiind: femei, bani, prinţesa, dolari, bautură, inima, dumnezeu, viaţă, valoare, mercedes, aur, duşmani, iar în cazul interjecţiilor e mai simplu, ai de ales între 5 variante: aaah, sha la la, ooof, cicalaca-cichicha si bârla ha.
Pasul 6 - vocea este opţională în cel mai bun caz chinuită, ecoul şi accentul sunt obligatorii, însă daca nu incluzi şi ceva rap în text eşti un nimeni.
Pasul 7 - dansul , mişcările necesare sunt stânga dreapta (maxim doi paşi), zâmbet cuceritor şi obligatoriu pocnit din degete.
Pasul 8 - videoclipul trebuie să conţină 8-10 fete (de preferat pline de celulită), decor ingrozitor sau inexistent, cel puţin o maşină decapotabilă şi cât mai multe lumini (foarte colorate).
Pasul 9 - instrumente necesare: acordeon, ţambal, clape, orice de suflat şi sintetizator.
Pasul 10 - melodia nu e obligatoriu să fie originală, se admit graşeli gramaticale, rime cu acelaşi cuvânt şi expresii de genul: lu' nevasta mea, la toţi, aş vrea ca să te regăsesc etc.

Sper din tot sufletul că ţi-am fost de ajutor. În viitorul apropiat o sa-ţi mai prezint două sinteze: "Cum să devin Gigi Becali" şi "Cum să devin cea mai tare piţipoancă"

8 comentarii:

  1. Bun indrumar. Dar cum facem rost de bani pentru pasul 2? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai de ex. Bercea Mondialu' cum a facut rost de bani pentru 8 palate...el fiind analfabet? Vorba lu' Badea, are mai multe case decat clase.

    RăspundețiȘtergere
  3. Luam o gura de canal, un lant de caine, le tragem o spoiala galbena, scriem pe ele 24 de karate...si asta e. Nu e greu...trebuie doar sa ne dorim cu adevarat :))))Mai nasol e cu palatul si cu limuzina...

    RăspundețiȘtergere
  4. Hihi. Lasa ca am fost eu o data intr-o bijuterie si au venit unii cu un lant de aur gros precum lantul de la wc. Si cu tot cu medalion aurul ala avea vreun kil. Nu-l vindeau, ci voiau nu stiu ce inscriptie pe el... Deci s-ar putea sa aiba aur pe bune. :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate au vrut sa inscriptioneze...24 karate. :) Sunt plini de aur da-i naibii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Genial.. Astept si pasii de urmat pt a deveni un om de afaceri de "succesuri" ...

    RăspundețiȘtergere
  7. iti "fur" si eu ideea... dreptul copyright asupra ideii cu 10 pasi este recunoscut... :)

    RăspundețiȘtergere