duminică, 6 februarie 2011

A făcut-o de Mazăre

Ştim cât de nesătulă este Udrea, insă acum a mai născocit o modalitate de a minimaliza importanţa multor primari din ţară, prin simplu fapt că s-a emis o ordonanţă de guvern care spune că  tot ceea ce înseamnă zone de interes naţional, zone de interes turistic, nu mai aprobă primarii sau consiliile locale, din zonele respective,ci ministerul condus de ea.
Nu simpatizez cu absolut nici un partid politic şi nici nu o s-o fac vreodată, însă primarul Constanţei, Radu Mazăre, a demostrat că este "purtător de coaie" (scuzaţi expresia) şi a cam pus-o la punct pe Udrea, printr-o declaraţie care nu cred că va rămăne fără urmări:
"Acum două zile, tanti Nuţi, ştiţi cine e tanti Nuţi? Cea care are pe mână peste jumătate din bugetul României. Elena Ceauşescu era prim vice prim-ministru, asta era acum 20 de ani, iar acum madam Elena este dublu ministru, al Turismului şi al Dezvoltării, şi de două zile este şi primăriţă. A dat o ordonanţă de guvern şi tot ceea ce înseamnă zone de interes naţional, zone de interes turistic, nu mai aprobă primarii, aleşi ca Mazăre de trei ori, şi consiliile locale. Toate planurile de dezvoltare le aprobă ei de la Bucureşti"
 Bun,ştim cu toţii că preferata cârciumarului învârte peste jumătate din bugetul României, însă nu-mi amintesc ca vreun om  politic să fi făcut vreo declaraţie de genul: "Mai are nevoie să câştige primăria de la Constanţa? Stă la Bucureşti între blănuri, mai pune un whiskey, ştim noi cui  şi mai semnează.”
Acum rămâne de văzut care o să fie reacţia lui Băsescu, pentru că Udrea o să se plângă "tătucului" ..uite ce mi-a făcut ăla, a zis nasoale de mineeee :(( Nu reacţia oficială e interesantă, ci aia adevărată, cu dosare, DNA şi alte căcaturi pe care le manevrează Băsescu după bunul lui plac.
Repet, n-am nici o legătură cu Mazăre sau cu PSD-ul, însă orice om politic care face astfel de afirmaţii, este idolul meu pentru cel puţin două ore.
Acum, stau şi mă uit la poza din dreapta....dacă o las pe aia în curu' gol şi vând tot ce are pe ea, cred că fac peste 20.000 de euro. 
 

2 comentarii:

  1. Poate o sa ma calce vreo masina neagra, dupa articolul asta...he he.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa ii iei numarul de inmatriculare hahaha..sigur are placute care incep cu CD 09875 ( CAR DOBITOCI ) nu corp diplomatic cum se zice la noi hahahaha :)))

    RăspundețiȘtergere