luni, 21 februarie 2011

Land of NO fucking choise

UDREA, să-mi dai 5 lei că-ţi fac reclamă la frunză.
Pfff...ce zile...satul cu ministri e activ din nou. Arestări prin vămi, schimbări de prim ministru, reconfirmări de prim ministru, un primar libidinos care are vise erotice cu Udrea dormind cu poza "distinsei" sub pernă, amicul lui Băsescu, Bercea Mondialu' arestat pentru tentativă de omor şi acum, din nou descinderi prin vămi(Vama Albiţa). Cam asta s-a întâmplat în ultimele zile prin Carpathian Garden. Totuşi, dacă avem răbdarea necesară să analizăm cele petrecute, o să ne dăm seama repede că, de fapt, nu s-a întamplat mare lucru. Prima serie de arestări din vămi a avut dublu efect, unul naşpa pentru noi în străinătate, îngrozind UE de corupţia din Românica (deci,adio Shengen), iar celălalt l-a scos în evidenţă chiar Băselu'...Vasile Marica trebuie să fie găsit vinovat pentru corupţia din vămi (la bază stă o declaraţie a unui şef de vamă) şi Păsat (membru PDL) e nevinovat (negând dovezi evidente)...e perfect pentru electoratul portocaliu cu circumvoluţiunile aplatizate. Apoi, aşa-zisul preşedinte, s-a gândit să-l schimbe pe Boc,  iar Udrea a început să dea din coadă simţind că i se apropie momentul , însă i-a fost spulberat repede visul, pentru că  Băsescu a renunţat rapid la idee gândindu-se că o telecomandă mai bună decât Boc  nu o să găsească nicăieri. Ideea cu schimbarea prim-ministrului a fost lansată pentru ăia care încă mai au impresia ca Boc conduce guvernul.
Bercea Mondialu' a fost arestat pentru tentativă de omor. L-a înjunghiat pe Mercedes, însă ăla n-a mierlit şi l-a acuzat pe bulibaşă. Acum, Mercedes şi-a schimbat declaraţia spunând că nu Bercea a vârât cuţitul în el, ci un copil de-al lui de 14 ani (Televizor sau Judecător, că aşa îi cheamă pe puradei). Şi-a motivat schimbarea declaraţiei pe motiv că se afla sub efectul calmantelor şi  nu era 100% lucid. Oricum, plângerea a fost retrasă şi justiţia cea independentă, mândria lui Băsescu, o să-l elibereze, pentru că voturile şatrelor păstorite de interlopul Bercea se contabilizează. 
  Primarul din Măgurele, Ion Apostolescu, i-a mărturisit Elenei Udrea că el doarme cu poza dânsei sub pernă, stârnind zâmbetul blondei. Aceasta, i-a răspuns zâmbind că nu e singurul. Bine că nu a fost Băsescu acolo că mai executa un trucaj ordinar cu 2-3 pumni în botul primarului. Oricum, reactia Frunzei a fost una demnă de un ministru al unei ţări din UE, considerându-se o mare divă, însă la cum arată primărelul cu pricina ne dăm seama cu uşurinţă care e segmentul de bărbaţi atraşi de "prima doamnă" din politica românească. Tragic!

Acum, nu ne mai rămâne decât să urmărim ultima demonstraţie a justiţiei  împotriva corupţiei din România, cu deznodământ previzibil...nici un menbru PDL vinovat...eventual tot Marica.


3 comentarii:

  1. Frunza verde mar domnesc
    M-am nascut si-acum traiesc
    In tara unui Basesc
    Dar cred c-o sa-nebunesc.

    Frunza verde din gradina
    Pe Basel Udrea-l alina
    Pe Emil Base-l amana
    Si spagi de la vami aduna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ultima declaratie prin care Bercea isi cere eliberarea:"Sunt dezgustat de gratiile inchizitoriale care imi dau dizgratioasa senzatie de claustrofobie". Profund, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nenorocitii, cum naiba mai au tupeu sa-l tina inchis dupa declaratia asta?

    RăspundețiȘtergere