duminică, 27 februarie 2011

Mărţişorul nr. 1

Într-o Martie de 2 lei apare mărţişorul nr. 1.  Acum câteva luni am rugat pe cineva să-mi cumpere nişte felicitări muzicale...omul mi le-a adus sigilate, noroc că am desfăcut una înainte s-o trimit în ţările calde...şi, ŞOC...manele :). Nu credeam că o să văd ceva mai tare.....până azi.
Unde sunt hornarii, potcoavele şi inimioarele de altădată???

5 comentarii:

  1. Dumnezeule!!! Tzara cere... Tzara merita!
    Si totusi... ala e un CUI?????????? :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e orice fel de cui.....e un cui negru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum cativa ani am reluat legatura cu o fosta colega de banca, plecata de vreo 20 de ani in SUA. Ma intreba atunci ce muzica mai e la moda la noi. Am incercat sa-i spun formatii, chestii... dar ea mi-a spus ca in SUA s-a auzit de manele. Atat. Restul cantaretilor de la noi ii erau complet necunoscuti. si fata nu e etnica, are scoala si chiar e ok. Dar asta e ceea ce se afla afara despre romani...

    RăspundețiȘtergere
  4. @O pai florin salam , nicolae puță , pardon guță si cantaretii de muzik populara (cei de populara au cantat la nunta verisorului meu) canta in concerte prin amerik ..in rest.... ???? NIMIC !!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru anonim- ai idee de ce se intampla asta? De ce nu-s chemati si cantaretii de muzica pop? De ce ajung numai manelele si muzica populara in State? Prietena mea n-a stiut sa-mi raspunda de ce. :)

    RăspundețiȘtergere