miercuri, 2 martie 2011

Iar sunt al dracu'

La televizor, ştirea sună cam aşa : "Un bărbat din Afumaţi, a fost împuşcat în cap, fiind surprins de poliţişti în timp ce încerca să fure o geantă dintr-un autoturism."  Faza stă cam aşa - o gaşcă de cinci ţigani au plecat la ciordit. Au văzut ei o maşină în faţa unei pensiuni din zonă, în care era o geantă cu un laptop. Bineînţeles că cioarele n-au mai stat pe gânduri şi au încercat să fure geanta. Ghinionul lor a fost ...o patrula de poliţie, care a pornit în urmarirea lor. Poliţiştii au tras 9 focuri de armă  spre maşina tâlharilor. Un glonţ a nimerit un ţigan fix în cap. Ceilalţi patru au fugit şi s-au ascuns, însă se pare că i-au prins şi pe ăia. Rănitul a fost transportat de urgenţă la spital...la Spitalul Floreasca. Aici începe adevărata treabă....s-au adunat în faţa spitalului vreo 50 de ţigani de toate felurile (de la maimuţă la Pentium 8). Ţigănci isterice, ale căror glasuri pot rivaliza uşor cu un Charter, ţigănuşi, ţigani şi ţigănoi care se incaieră cu jandarmii.....oops, până la urmă ăla împuşcat a mierlit....naşpa, ce să zic.
Acum...dragi interlopi, nu v-a spus nimeni că, dacă faceţi nasoale vă asumaţi nişte riscuri....unul dintre ele fiind şi un glonţ în cap?? 
Nu vă mai obosiţi să mă faceţi extremist.....pentru că, in ceea ce-i priveşte pe ţigani (ăia naşpa)...chiar sunt extremist..
 UPDATE: Oricum, de apreciat sunt leşinurile ţigăncilor. Ai văzut cu câtă acurateţe le execută??

3 comentarii:

  1. Tiganiada de primavara. Sper sa primeasca un premiu politistul cu pricina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce premiu frate, tu n-ai auzit-o pe ţiganca aia cum făcea? "Să-i ardă maţele lu' gaboru' ăla", mai băga un leşin, după aia "să aibă mâncărimi în cur şi mâini scurte să nu se poată scărpina"...mai executa o leşinătură.

    RăspundețiȘtergere
  3. He he...stiti cum sunt astia? Ca hidra din mitologia greaca (daca nu ma insel). Moare unu'...automat se nasc doi, asa ca nu-i bai!!

    RăspundețiȘtergere