luni, 21 martie 2011

Să plângem toţi cu lacrimi de crocodil

Pe nespălata asta o cheamă Simona Cristina Ștefania Suhoi, însă toţi "cancaniştii" o cunosc drept Simona Sensual şi, bineînţeles că în Land of no choise poartă statutul de "vedetă". 
Bucata de plastic s-a ales cu un nou dosar penal după de a fost surprinsă de Miliţie circulând fără permis. Deci, dacă are un NOU dosar penal, înseamnă că are cel puţin două. Situaţia este luată în glumă de inculta siliconată plină de celulită, ea fiind convinsă că semaforul care arată culoare roşie şi semnul de interzis sunt nişte detalii nedemne de a fi luate în seamă. La primul dosar penal te judecă, te condamnă şi primeşti pedeapsa cu suspendare, însă la al doilea dosar penal treaba e cu puşcărie, însă cretina asta nu ia nimic în seamă şi continuă să conducă fără permis.
În fine, iată ce scoate pe gură "celebra": "Daca nu-mi dati permisul, emigrez!". Acum, miliţianul ce ar trebui să facă...sa-i tremure chiloţii că-i dispare o pereche de buci nespălate din ţară, sau să-şi facă treaba şi s-o vedem  pe asta după gratii??? 
Să ne ferească "ăl de sus" să emigreze asta, ce o să se întâmple cu noi...o să plângem cu lacrimi de crocodil!!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu