luni, 7 martie 2011

Vacile îşi dau aere

Nu,...nu este un articol despre Oana Roman, ci pur şi simplu despre vaci...şi nemţi. Dacă spuneam vaci şi nemţoaice, nu eram departe de adevăr, însă nu despre asta e vorba. Iată ce s-au gândit să mai scoată pe piaţă prietenii noştri - conserva cu pârţuri de vacă. Nu e glumă, conserva chiar există, se numeşte "Aer de ţară" (Stall - Duft), costă 6 euro şi se bucură de o vânzare deosebită în rândul nemţilor.
Daniela Dorrer, cea care a avut ideea a spus: "Sperăm să îi facem fericiţi pe oamenii cărora le este dor de mediul rural şi să le reamintim de casa strămoşească".
Într-o reclamă a produsului respectiv scrie destul de mare: "Este de ajuns să băgaţi nasul în cutie, imediat ce aţi desfăcut capacul şi veţi simţi mirosul autentic de la ţară".
Asta nu-i nimic, pentru că au de gând să scoată pe piaţă şi conserve cu pârţuri de cai, cu pârţuri de porci, cu miros de bălegar sau de fân.  Ei spun că aceste produse sunt destinate celor care s-au născut şi au crescut în mediul rural, mutându-se ulterior la oraş. Clienţii susţin că această conserva le aminteşte de casa părintească. 
Trebuie să mărturisesc, eu am părăsit casa părintească de mai bine de 10 ani, însă, dacă mă apucă dorul  o să optez pentru nişte fotografii, nicidecum pentru o conservă cu "pârţu lu' tata". Cele bune !
UPDATE: Mă gândeam că ar prinde bine şi pe la noi o chestie din asta, doar că puţin invers. Dacă dăm o tură pe Dorobanţi e plin de pârţuri de la ţară, deci nu facem nici o afacere. Însă, dacă optăm pentru o  altă variantă, putem copia modelul nemţesc şi o să lansăm nişte conserve gen "Pârţ de Bianca lu' Bote", "Pârţ de Adelina", "Pârţ de Ogică", "Pârţ de Tonciu", "Pârţ de Guţă" etc etc...eeh, eu zic că o să ne umplem de "succesuri" dacă alegem varianta asta, nu?

4 comentarii:

  1. Stii ce ar fi uluitor? Sa se si cumpere... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost foarte curios si m-am interesat....sa stii ca au o vanzare neasteptat de buna...tinand cont de raportul pret calitate. Daca pretul e de 6 euro pe conserva inseamna ca sunt niste...pârţuri de calitate. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu se compara cu produsele autentice... :D Cum ziceai si tu, probabil sunt de calitate. ;)

    RăspundețiȘtergere