marți, 17 ianuarie 2012

Bun...şi după aia, ce facem?

Da, e haos, nu numai pe străzi, ci şi în minţile românaşilor de pe străzi. Unii ţipă că vor cu Smurdul, alţii cu Legea 4, alţii cu jos Băsexu...bă, dar pe nimeni n-am auzit, hai cu PSD, PNL sau USL. Păi cum altfel să fie, dacă USL-ul ăsta, de când s-a înfiinţat , e numai cu jos băsescu peste tot? Nu i-am văzut sau auzit să pună pe masă vreun plan de redresare a situaţiei ţării, care să ma facă să ies din casă şi să ţip jos cu ăştia, hai cu ăilalţi. A nu mă înţelege greşit, nu devin un fan al lichelei cu privirea încrucişată, îl urăsc cel mai mult în lumea asta, dar ,totuşi, după aia ce facem? Asta e o meteahnă a noastră, nu ne convine ceva, gata schimbăm, suntem dependenţi de situaţii din astea telenovelistice, ne mulţumim cu lucruri făcute pe jumătate...uraaaaa, hai să bem că i-am dat jos pe ăştia...bun, şi după aia?? după aia nu ştiu, dar hai să bem şi să ne bucurăm şi ne trezim cu ăilalţi în fruntea ţării care habar n-au ce tre să facă, pentru că de când au luat naştere sunt numai cu jos băsescu, altceva n-am auzit de la ei. Şi ghici ce...tot haos o să fie.
Nu sunt deloc un fan al politicii, însă merg pe un principiu simplu şi destul de bine întemeiat, dacă vreau să schimb ceva, aleg altceva mai bun, deci fac lucrul până la capăt, nu schimb de dragul de a schimba sau de a face lucrul pe jumătate.
Revin.....după aia ce facem?????
  

2 comentarii:

  1. Daca ar iesi in momentul asta USL cu vreun plan sau orice allta implicare in proteste totul ar fi in zadar pentru ca atunci s-ar zice: "aha, USL i-a scos in strada". In plus, la un moment dat unii dintre protestatari spuneau ca dupa eventuala demisie ar trebui instalat un guvern interimar din specialisti apolitici pana la alegeri anticipate, nicidecum inlocuitorii sa fie reprezentanti USL. E drept, nici unii nici altii nu sunt mai buni, in opinia mea, dar ceva trebuie schimbat. Cu cine? Sa decida majoritatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bogdane, USL-ul nu trebuie sa iasa in momentul asta cu vreun plan...trebuia sa aiba unul bine pus la punct inca din momentul infiintarii. Ei au facut alianta pe sistemul jos basescu.

      Ștergere