marți, 28 decembrie 2010

Aşa m-am săturat de ăştia...

I-auzi ce zice intelectuala asta din  poză :"Sportul românesc are nevoie de săli polivalente." După câteva rânduri zice: "Programul construcţiei de săli polivalente este doar un proiect. Nu este aprobat, deci, nu are cum să fie bugetat.  Se află la nivel volitiv – ne-am dori să găsim banii necesari pentru punerea lui în practică. Ei nu există acum în Bugetul de stat pentru 2011." Tot asta zicea că e "urmaşa lui Traian"...Traian ăla care s-a luat de femeia sinistrată care îi reproşa că s-au furat banii pentru diguri, iar el, genial, îi dă raplica : "Doamnă, minţiţi, banii nu s-au furat...pentru că nu s-a dat nici un ban". Are de unde sa se inspire...wow ! Cucoană...ce frumos ar suna expresia "Sportul românesc are nevoie de săli polivalente", transformată în "Sportul românesc are săli polivalente". Şi multe alte căcaturi cu care ne mânjesc ăştia zi de zi, până la următoarea campanie electorală.
Am căutat pe Goagăl, Moby Dick şi am dat peste poza asta. Sunt sigur că aia nu e Udrea şi că poza asta e un trucaj ordinar...dacă priviţi atenţi o să vedeţi pixelu' albastru de pe cracu' stâng. Mai pot fi sigur de faptul că 2 dungi de pe chiloţii ăia sunt ale mele. 

Sus

3 comentarii:

  1. Stai ca nu inteleg... ce treaba are udrea cu sportul? Am vazut ca tot inaugureaza sali. Poate nu stiu eu ceva bine. Oricum, poza e tare... EXPLORE THE ROMANIAN GARDEN

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai ca vorbesc aiurea, Ministerul Tineretului si Sportului a fost transformat in Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, care va funcţiona în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului. Da' chiar, ce treaba are Udrea cu salile de sport?

    RăspundețiȘtergere
  3. Faza cu salile cica intra la aia cu dezvoltarea regionala.

    RăspundețiȘtergere