sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Boc - telecomanda perfectă.

De obicei, ăsta micu' execută, însă dacă îl laşi puţin nesupravegheat scoate din el niste maxime de te doare capu'. I-auzi ce scoate pe gurilă micul greiere : 
"Printre neajunsurile politicii să nu uitaţi că există şi bucurii în viaţa asta, să iubiţi şi să fiţi iubiţi, dar cel mai important e să obţineţi rezultatele pe care le doriţi." Nene, dacă dragostea ar ţine de foame, să mor eu că te-aş iubi şi pe tine. Sau ca să iţi dai seama ce percepţie asupra nivelului de trai are ăsta, uite aici una tare : “Mi-am cumpărat, ca orice român, un iPad!” Mai ales că el este cel care a redus salariile bugetarilor până la o treime din prețul respectivului gadget. 
De fiecare data când îl lasă Zeus dezlegat, iese pe la tv şi scoate din el câte una de rămâi mască. Una peste alta, capacitatea de execuţie a Bocului este incredibilă. Înţelegem şi noi din ce cauză nu-l lasă Asimetricul să plece, altul ca el nu mai găseşte în toată lumea. S-ar putea să meargă Udrea ca prim-ministru, însă există riscul de a nu mai putea-o controla, pentru că atunci ar însemna ca Băse să-şi ia mâinile de pe ea....şi, cine ştie, adio vizite la 12 noaptea pe la Cotroceni (vizite de lucru, să nu mă întelegeţi greşit )
Fără absolut nici o aluzie, mi-aş dori şi eu un animal de companie atât de devotat, să execute ordinele cu o acurateţe ieşită din comun.
P.S. Observi că aştia doi au gesturi asemănătoare??? Doar că şpriţarul le face cu două mâini, că e mai şmecher.

8 comentarii:

  1. Eu zic ca esti rautacios si rau intentionat. Ba chiar invidios...Nu ai auzit ce a zis Incrucisatul? "Boc inca nu si-a demonstrat toate calitatile politice."

    Sa lasam gluma deoparte, eu unul nici nu imi doresc sa ii descopar calitatile vreodata pentru ca imi e teama. Am observat la portocalii ca sa fii un om politic respectabil si capabil din punctul lor de vedere, trebuie sa fii cat mai mincinos, inuman, cu nasul pe sus, rautacios etc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Calităţile bocului nu o să le descoperim niciodată şi nici nu mă mistiue dorinţa de a descoperi competenţa unui "doctor în drept constituţional" care face treburi neconstituţionale. Are dreptate Băse, pentru că până acum Boc nu a făcut decât ceea ce i s-a spus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am revenit :D
    E pacat k avem asa o marioneta in fruntea guvernului. Am un prieten care l-a avut pe Boc prof pe la faculta de drept, in cluj.
    Inainte sa viseze k ar fi premier, el spunea, la cursuri, ca NUMAI INCOMPETENTII "isi asuma raspunderea" pentru o lege care nu trece! Si ca asa ceva se face numai in cazuri exceptionale... odata la nu stiu catzi ani!
    Cand a ajuns premier, i s-a ordonat sa uite si sa serveasca, credincios, pe base.
    Poate avea ceva in cap odata de mult, dar este clar faptul ca nu iese din cuvantul comandantului suprem.
    Oricum, mai in gluma, mai in serios...
    Stiti cum i se facea baie lui Boc cand era mic?


    Cu pipeta!
    :P
    O zi faina! bye

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine stie ce-o avea in tărtăcuţă...poate e vreun mic geniu, cu idei stralucitoare care ar duce Românica pe cele mai spectaculoase culmi, dar nu-l lasă omul rău de la butoanele ţării.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atata timp cat se lasa condus in halul asta eu zic ca nu mai are nimic si oricum daca avea ceva... i s-a spalat creierul cand a acceptat functia de primpapagal....

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca asta a fost prima conditie...si singura, in momentul investirii: nu gandesti nimic, faci tot ce iti spun, executi si nu ai voie sa spui nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. e si telecomanda wireless... boc e la moda cu tehnologia acum ! si-a luat ca tot romanul iphone 4 ...iti dai seama?
    inseamna ca eu nu sunt roman ...ca nu imi permit asemnea accesoriu !

    RăspundețiȘtergere
  8. Inseamna ca nici eu nu prea sunt roman...auzi hai sa emigram in Romania aia, ca prea au de toate...iPad-uri,frunze.

    RăspundețiȘtergere